С напредването на 2024 г. две тенденции променят начина, по който

...
С напредването на 2024 г. две тенденции променят начина, по който
Коментари Харесай

Когато превърнете социалните медии в приоритет

С напредването на 2024 година две трендове трансформират метода, по който бизнесът се ангажира с клиентите си. Първият е намаляващата бездна сред осведомеността и покупката, което е явно в възходящата известност на обществената търговия, която сплотява откриването на обществени медии с електронната търговия. Второто е възходящият консенсус, че бизнесът би трябвало да способства за благосъстоянието на своите локални общности. Това очакване надвишава обичайните показа за корпоративна отговорност и изисква от фирмите да поемат водеща роля в построяването на мощни локални стопански системи и по-устойчиви общности.

И двете трендове дават благоприятни условия за бизнеса да генерира конкурентни преимущества и благоприятни условия за напредък и демонстрират за какво обществените платформи на организацията би трябвало да бъдат стратегически приоритет през годината.
Преодоляване на разликата сред разкриване и покупка
С възходящо търсене на улеснение и незабавност, потребителите се движат през етапа на обсъждане на обичайното пътешестване осъзнаване-обмисляне-покупка онлайн и със светкавична скорост. Тази смяна изисква от бизнеса да се концентрира върху превръщането на евентуални клиенти в действителни клиенти в действително време. Социалните медии бързо се трансформират в първата опция за потребителите да се ангажират с обичаните си марки, да пазарят продуктите, които обичат, и да откриват нови. Тъй като цифровото разкриване постоянно води непосредствено до покупка, консолидираното на извършване на покупки в излъчванията на обществените медии на потребителите е от значително значение за облекчаване на желанието им за улеснение и близост. Този метод се грижи за смяната в държанието на потребителите, като натъртва на безпроблемните и персонализирани взаимоотношения с марките в познатите онлайн пространства.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР